Η πολυετής ενασχόληση με τη νομική επιστήμη από την πλευρά του δικαστή μας βοήθησε να αντιληφθούμε ότι νομικός επιστήμονας χωρίς μια ευρύτερη αντίληψη των πολιτικών και κοινωνικών διεργασιών που διαμορφώνουν τη νομοθεσία και τη νομολογία είναι απλά ένας δεξιοτέχνης, ένας τεχνοκράτης, ο οποίος εξηγεί και ερμηνεύει μόνο την επιφάνεια των γεγονότων και δεν κατανοεί το βάθος και τις αιτίες.

Η σελίδα αυτή δημιουργείται για να μπορέσει να εκφράσει τις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες του εφαρμοστή του δικαίου. Απευθύνεται σε δικαστές και εισαγγελείς που συμμερίζονται τις ίδιες αγωνίες, δεν ικανοποιούνται από το φαινομενικό και απαιτούν μια διεισδυτικότερη ματιά και διεξοδική ανάλυση στις εξελίξεις στον χώρο μας. Είναι ανοιχτή και προσβάσιμη σε όλο τον νομικό κόσμο, στο ευρύτερο κοινό που επιθυμεί να ενημερωθεί.

Η αποστολή επιστημονικών άρθρων είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη. Το ίδιο και τα σχόλια εφόσον διατηρούν το αναγκαίο επίπεδο ευπρέπειας. Στον επιστημονικό και συνδικαλιστικό διάλογο που θα αναπτυχθεί, επιθυμούμε να είναι όλοι παρόντες.

Σας καλωσορίζουμε στην «ΑΝΤΙΜΩΛΙΑ».

Χριστόφορος Σεβαστίδης, Δ.Ν. Εφέτης

Χαράλαμπος Σεβαστίδης, Εφέτης

Παντελής Μποροδήμος, Πρωτοδίκης

Μιχάλης Τσέφας, Πρόεδρος Πρωτοδικών

Ιωάννης Ασπρογέρακας, Πρόεδρος Πρωτοδικών

Έφη Κώστα, Ειρηνοδίκης

Γιώργος Δελής, Ειρηνοδίκης

Αικατερίνη Ντόκα, Εφέτης

Αικατερίνη Μάτση, Αντεισαγγελέας Εφετών