Επιστημονικές εκδηλώσεις για τις προτεινόμενες αλλαγές στους Ποινικούς Κώδικες

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρες τις επιστημονικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν σχετικά με το υπό διαβούλευση Σχέδιο Νόμου για τις παρεμβάσεις στους Ποινικού Κώδικες:

1) Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος «Οι προτεινόμενες τροποποιήσεις στον Ποινικό Κώδικα, τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και το νόμο για την καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας», Διαδικτυακή εκδήλωση της 15.12.2023.

2) Ελληνική Εταιρεία Ποινικού Δικαίου και Ένωση Ελλήνων Ποινικολόγων «Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης: Αναμόρφωση ή παραμόρφωση του ποινικού συστήματος;», Δημόσια συζήτηση της 13.12.2023, που έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δ.Σ.Α.

3) Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης και Εργαστήριο Ποινικού και Ποινικού Δικονομικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Δ.Π.Θ. «Σχέδιο Νόμου για τις αλλαγές στους Ποινικούς Κώδικες», εκδήλωση της 12.12.2023, που έλαβε χώρα στην Κομοτηνή.

4) Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών «Οι προτεινόμενες τροποποιήσεις του ΠΚ και ΚΠοινΔ», ημερίδα της 18.12.2023, που έλαβε χώρα στην Πάτρα.

0 replies

Αφήστε το σχόλιο σας

Θα θέλατε να λάβετε μέρος στην συζήτηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *